Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Milonga, dé plek om te ont-moeten.....
     Innerlijke wijsheid in de leegte: We betreden de leegte, de ruimte die Eckart Tolle beschrijft als ‘on-beschrijfbaar’ en ‘on-benoembaar’. Als je hem kunt beschrijven dan is het toch net als iets anders dan wat je eigenlijk bedoelt. Dat ken je vast wel, als je er woorden aan geeft dekt het nooit de (hele) lading. Daar  waar onze ratio afhaakt en het niet meer snapt of zelfs benoemt als onmogelijk dan wijs je in de richting die Fons bedoelt. Toegang tot jouw innerlijke wijsheid: Toch is het mogelijk je over deze grens van de ratio te laten glijden. Niet begrijpen door het te begrijpen, maar door de acceptatie dat het on-be-grijpbaar is en door helemaal in het nu te zijn. In deze workshop: Wat Fons je in deze workshop biedt is Sjamaans Reizen naar je wijsheid, naar deze ‘ruimte’. Veel Sjamaanse Reizen putten uit deze wijsheid, jouw wijsheid: ‘bewust-zijn’ zonder ratio (of slechts een beetje zodat onze ratio het wel een beetje kan volgen). Met af en toe het betreden van de ‘onbeschrijfbare ruimte’ wat we eigenlijk al heel vaak doen maar ons niet herinneren, althans niet meer met onze ratio.
    Sjamaans Reizen is een manier om je eigen vraagstukken op te lossen of er antwoorden op te  vinden. Het  wordt in vele tradities en werelddelen gebruikt    waarbij  de Indiaanse traditie waarschijnlijk de meest bekende is. Je zou het kunnen zien als een meditatie of een halftrance naar je onderbewustzijn. Een manier om dicht bij jezelf  te zijn. Fons van Lieshout geeft deze workshop.  Onder begeleiding reizen naar je onderbewuste. De halftrance wordt veroorzaakt door een trommelritme.  Dit ritme helpt je om met één been naar een andere realiteit te stappen en je tegelijkertijd met je andere been in de gewone realiteit te houden. In je reizen word je begeleid door een krachtdier die je in je eerste reis zult ontmoeten. Het vinden van je eigen antwoorden. Tijdens je reis zorgt Fons voor het trommelritme; hij begeleidt ook de voor- en nabespreking van de reizen. Hij helpt je om je reizen te duiden en stimuleert je om je eigen duiding te vinden en niet de interpretatie van iemand anders. Het gaat erom dat je jouw weg vindt in je onderbewustzijn, in je eigen kennis en je kracht en daarmee jouw antwoord vindt op jouw vragen. Reizen met een vraag voor iemand anders. Ook bestaat de mogelijkheid om te reizen voor iemand anders. Je maakt dan een reis voor een ander met zijn of haar vraag. De wijsheid in jezelf. Er zijn vele mogelijkheden om tot wijsheid te komen. De wijsheid in jezelf of de wijsheid die overal om ons heen aanwezig is. En je kunt je zelfs afvragen: kom jij tot wijsheid of komt de wijsheid tot jou? Sjamaans Reizen als weg naar de innerlijke wijsheid: Het is een mogelijkheid om de innerlijke wijsheid tot je te laten komen. De oude Sjamanen spreken overigens   van werelden buiten zichzelf, van spirits. Wie zal zeggen waar echte wijsheid vandaan komt? In ieder geval niet alleen van schoolonderwijs of leraren die je trainen in       je rationele bewustzijn. Er is nog meer wijsheid, andere wijsheid, misschien wel echte wijsheid. Teveel rationaliteit kan zelfs je innerlijke wijsheid tegenhouden.
   Sjamaans Reizen
Informatie over locatie en prijzen: De workshop vindt plaats van woensdag 23 januari om 15.00 uur t/m zaterdag 26 januari 2019 rond lunchtijd in Milonga, Le Coq Banni. De prijs van de workshop inclusief verblijf op een gedeelde   kamer bedraagt €375 of op een kamer alleen (indien beschikbaar) €435.
Site menu
Milonga, dé plek om te ont-moeten
                 Sjamaans Reizen is een manier om je eigen        vraagstukken op te lossen of er antwoorden op te  vinden.    Het  wordt in vele tradities en werelddelen gebruikt waarbij de Indiaanse traditie waarschijnlijk de meest bekende is. Je zou het kunnen zien als een meditatie of een halftrance naar je onderbewustzijn. Een manier om dicht bij jezelf te zijn. Fons van Lieshout geeft deze workshop.  Wat Fons je in deze workshop biedt is Sjamaans Reizen naar je (innerlijke) wijsheid, naar deze ‘ruimte’. Veel Sjamaanse Reizen putten uit deze wijsheid, jouw wijsheid: ‘bewust-zijn’ zonder ratio (of slechts een beetje zodat onze ratio het wel een beetje kan volgen). Met af en toe het betreden van de ‘onbeschrijfbare ruimte’ wat we eigenlijk al heel vaak doen maar ons niet herinneren, althans niet meer met onze ratio. Tijdens de reis zorgt Fons voor het trommelritme. Hij begeleidt ook de voor- en nabespreking van de reizen. Hij helpt je om je reizen te duiden en stimuleert je om je eigen duiding te vinden en niet de interpretatie van iemand anders. Het gaat erom dat je jouw weg vindt in je onderbewustzijn, in je eigen kennis en je kracht en daarmee een antwoord vindt op jouw vragen. Informatie over locatie en prijzen: De workshop vindt plaats van woensdag 23 januari om 15.00 uur t/m zaterdag 26 januari 2019 rond lunchtijd in Milonga, Le Coq Banni. De prijs van de workshop inclusief verblijf op een     gedeelde kamer bedraagt €375 of op een kamer alleen            (indien beschikbaar) €435
SJAMAANS REIZEN