Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Teken- en schilderweek, zaterdag 10 t/m 17 augustus 2019  
Milonga, dé plek om te ont-moeten.....
 Over mijzelf: Mijn opleiding tot beeldhouwer en keramist heb ik genoten aan de kunstacademie in Maastricht. Ik maak voornamelijk ruimtelijk werk van heel uiteenlopende materialen en in vele verschillende technieken. Kijk voor een indruk op www.advanaart.nl. Ik heb ruime ervaring als docent beeldende vakken bij creatief centra en in de workshops die ikzelf organiseer in Nederland en Frankrijk. De laatste 10 jaar geef ik voornamelijk les aan schilders en houd daarnaast individuele werkbesprekingen met vrijetijdskunstenaars. Praktische informatie: U werkt met eigen materialen en gereedschap; dat kan acryl-, aquarel- of olieverf zijn en ook potlood, hout of krijt. Op doek, paneel, karton of papier. Er is een beperkte hoeveelheid papier en karton tegen kostprijs te koop. De teken- en schilderweek is van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 augustus 2019.  De prijs is €670,- all-in per persoon. Dit is inclusief het verblijf in een tweepersoonskamer, alle overheerlijke maaltijden, drinken en lekkers tussendoor, bedlinnen, handdoeken en mijn begeleiding. Een éénpersoonskamer kost €140 extra.  Informatie en inschrijven: www.advanaart.nl  of via een mail aan: info@advanaart.nl of tel. 040-2119386 / 06 14213339
U krijgt individuele begeleiding in het tekenen en schilderen. De ene keer zal dat met een opdracht zijn en de andere keer begeleid ik u in het uitwerken van eigen ideeën. Mijn begeleiding sluit aan op ieders eigen niveau. Daarnaast bereid ik een paar workshops voor waar u aan deel kunt nemen om nieuwe invalshoeken te onderzoeken, uw eigen werk te verdiepen en om nieuwe inspiratie op te doen. Elke werkdag wordt afgesloten met een werkbespreking. Er is een uitgebreide collectie boeken over kunstenaars en kunststromingen in te zien en er zijn diverse dvd’s over hedendaagse kunstenaars. Voor degenen die dat prettig vinden kunnen we een enkele avond dvd’s kijken over hedendaagse kunstenaars of een kunsstroming. Met dit alles hoop ik u te inspireren en aan te zetten tot experiment en verdieping.
Voor het vierde achtereenvolgende jaar verzorg ik een teken- en schilderweek op deze bijzondere plek bij de stichting Milonga. Zowel het verblijf als het werken heb ik de afgelopen jaren als heel prettig ervaren. Daarom organiseer ik graag een nieuwe enerverende schilderweek! We werken hoofdzakelijk in de prachtige tuin, in de schuur of het ruime woonhuis. Op deze manier zijn we redelijk onafhankelijk van het weer.
Site menu
Teken- en schilderweek 
Milonga, dé plek om te ont-moeten
   Mijn opleiding tot beeldhouwer en keramist heb ik genoten aan de academie in Maastricht. Ik maak voornamelijk werk van heel uiteen- lopende aard en in vele verschillende technieken. Ik heb veel ervaring als docent beeldende vakken bij creatief centra en in de workshops in Nederland en Frankrijk die ik zelf organiseer. De laatste 10 jaar geef ik vnl. les aan schilders en houd ik werkbesprekingen met vrijetijdskunstenaars. U werkt met eigen gereedschap en materialen; dat kan acryl-, aquarel of olieverf zijn en ook potlood, houtskool of krijt. En op doek, karton of papier. Er zal een beperkte hoeveelheid papier of karton tegen kostprijs te koop zijn. De teken- en schilderweek is van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 augus- tus 2019 en kost €670 per persoon. Dit is inclusief het verblijf in een gedeelde kamer, alle maaltijden met tussendoor drinken en lekkers, bedlinnen en handdoeken, begeleiding docent (een éénpersoonskamer kost €140 extra). Informatie en inschrijven kan op www.advanaart.nl  en bij    Ad van Aart: info@advanaart.nl of tel. 040-2119386 / 06 14213339
 In deze teken- en schilderweek krijgt u dagelijks nieuwe onderwerpen aangereikt. Middels een aantal gemeenschappelijke workshops en mijn individuele begeleiding krijgt u nieuwe verbredende en verdiepende uitdagingen die uw eigen werk kunnen voeden. Er wordt hoofdzakelijk gewerkt in de mooie grote tuin rond Milonga en in de schuur. Bij minder goed weer kunnen we ook binnen schilderen. Mogelijk gaan we één dag op een locatie in de directe omgeving schilderen.
Gegevens