Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Teken- en schilderweek 
Milonga, dé plek om te ont-moeten.....
Mijn opleiding tot beeldhouwer en keramist heb ik gehad aan de academie in Maastricht. Ik maak voornamelijk ruimtelijk werk van heel uiteenlopende materialen en in vele verschillende technieken. Kijk voor een indruk op www.advanaart.nl Ik heb veel ervaring als docent beeldende vakken bij creatieve centra en in de workshops in Nederland en Frankrijk die ik zelf organiseer. De laatste 10 jaar geef ik voornamelijk les aan schilders en hou werkbesprekingen met vrijetijdskunstenaars. De teken- en schilderweek is van zondag 23 juli t/m zondag 30 juli 2017. De prijs is €645,- per persoon. Dit is inclusief het verblijf in een gedeelde kamer, alle overheerlijke maaltijden en drinken en lekkers tussendoor, bedlinnen en handdoeken, begeleiding docent. Een éénpersoonskamer kost €140 extra. Informatie en inschrijven kan op www.advanaart.nl en bij Ad van Aart: info@advanaart.nl  of tel. 040-2119386 / 06 14213339
U werkt met uw eigen materialen; dat kan acryl-, aquarel-, of olieverf zijn en ook potlood, houtskool of krijt. En op doek, paneel, karton of papier. Er zal een beperkte hoeveelheid papier en karton tegen kostprijs te koop zijn. Er is een uitgebreide collectie boeken over kunstenaars en kunst- stromingen in te zien en er zijn diverse dvd’s over hedendaagse kunstenaars. Met dit alles hoop ik u te inspireren en aan te zetten tot experiment en verdieping.
In deze teken- en schilderweek krijgt u dagelijks nieuwe onderwerpen aangereikt. Middels een aantal gemeenschappelijke workshops en mijn individuele begeleiding krijgt u nieuwe verbredende uitdagingen die uw eigen werk kunnen voeden. Er wordt hoofdzakelijk gewerkt in de mooie grote tuin rond Milonga en in de schuur. Bij minder goed weer kunnen we ook binnen schilderen. Mogelijk gaan we één dag op een locatie in de directe omgeving schilderen.
Site menu
Gegevens
Teken- en schilderweek
Milonga, dé plek om te ont-moeten
U werkt met eigen gereedschap en materialen; dat kan acryl-, aquarel of olieverf zijn en ook potlood, houtskool of krijt. En op doek, karton of papier. Er zal een beperkte hoeveelheid papier of karton tegen kostprijs te koop zijn. Mijn opgeleiding tot beeldhouwer en keramist heb ik gehad aan de academie in Maastricht. Ik maak voornamelijk werk van heel uiteen- lopende aard en in vele verschillende technieken. Ik heb veel ervaring als docent beeldende vakken bij creatiefve centra en in de workshops in Nederland en Frankrijk die ik zelf organiseer. De laatste 10 jaar geef ik vnl. les aan schilders en hou ik werkbesprekingen met vrijetijdskunstenaars. Kijk voor meer informatie over mijzelf op www.advanaart.nl  De teken- en schilderweek is van zondag 23 juli t/m/ zondag 30 juli 2017 en kost €645 per persoon. Dit is inclusief het verblijf in een gedeelde kamer, alle maaltijden met tussendoor drinken en lekkers, bedlinnen en handdoeken, begeleiding docent (een éénpersoonskamer kost €120 extra). Informatie en inschrijven kan op www.advanaart.nl  en bij Ad van Aart: info@advanaart.nl of tel. 040-2119386 / 06 14213339
In deze teken- en schilderweek krijgt u dagelijks nieuwe onderwerpen aangereikt. Middels een aantal gemeenschappelijke workshops en mijn individuele begeleiding krijgt u nieuwe verbredende en verdiepende uitdagingen die uw eigen werk kunnen voeden. Er wordt hoofdzakelijk gewerkt in de mooie grote tuin rond Milonga en in de schuur. Bij minder goed weer kunnen we ook binnen schilderen. Mogelijk gaan we één dag op een locatie in de directe omgeving schilderen.