Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Milonga, dé plek om te ont-moeten.....
Voor meer info en aanmelden: www.leoniedekker.nl of                                                         www.ruimteinbeeld.nl 
      In het beeldhouwen met Antoinette is het ruimtelijk werken met steen een passie   waarin zij haar hart en ziel kwijt kan.   Beeldhouwen betekent voor mij ook ruimte maken in mijn hoofd. Door het hakken en het bezig zijn met de steen, raakt mijn hoofd leeg en beland ik in het hier en nu, los van alle dagelijkse beslommeringen. De natuur, de mens en de onderlinge betrekkingen zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Ik ben al jaren een zelfstandig kunstenaar/beeldhouwer, werk in opdracht en maak vrij werk. Ik ben de gelukkige eigenaar van atelier en beeldentuin Ruimte in beeld, in Nuenen. Daar geef ik veel beeldhouwles aan beginners en gevorderden. Het begeleiden van mensen in hun creatief proces en het ontdekken van hun mogelijkheden is voor mij telkens weer de uitdaging.  Samen met mijn zus Leonie Dekker organiseer ik ook workshops voor bedrijven, familie en       vriendengroepen, als ook de zomerschool voor beeldhouwen en schilderen in Frankrijk. 
     LIJNEN, VORM, KLEUR en TEXTUUR zijn de beeldelementen die kenmerkend zijn voor mijn werken met verf op het platte vlak. In deze schilderweek van Leonie krijgt u deze beeldelementen elke dag aangereikt en samen met verbredende uitdagingen ontstaat er verdieping in uw werk.  Dit boeiende proces van groei is voor mij steeds weer een energieke uitdaging. U werkt met eigen materialen, maar tegen kostprijs kan men ook gebruik maken van mijn verf , mediums en schilderdoeken van goede kwaliteit. Mijn werk kenmerkt zich door dikke lagen verf op groot formaat doek, pasteus opgebracht met paletmes, vingers en schrapers.  De natuur, het landscahp, maar ook mensen en dieren en vooral houdingen zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Ik geef al jaren schilder/tekenlessen in mijn Atelier47 en verzorg samen met mijn zus Antoinet gecombineerde schilder/beeldhouwweken in Frankrijk. De schilder/beeldhouwweek is van zondag 23 juni - zaterdag 29 juni en/of zondag 30 juni - zaterdag 6 juli.   De prijs is €635 per persoon op basis van 2 personen op een kamer. Inclusief vol pension, zelfs wijn bij het diner, drinken, fruit en lekkers tussendoor gedurende de hele dag,  bedlinnen en handdoeken en    begeleiding van de docent. 
   Schilderen of Beeldhouwen
Site menu
Milonga, dé plek om te ont-moeten
SCHILDEREN OF BEELDHOUWEN
Voor meer info en aanmelden: www.leoniedekker.nl of                                                         www.ruimteinbeeld.nl 
     LIJNEN, VORM, KLEUR en TEXTUUR zijn de beeldelementen die kenmerkend zijn voor mijn werken met verf op het platte vlak. In deze schilderweek worden deze beeldelementen elke dag aangereikt en samen met verbredende uitdagingen ontstaat er verdieping in uw werk. U werkt met eigen materialen, maar tegen kostprijs kan men ook gebruik maken van mijn verf, mediums en schilderdoeken van goede kwaliteit. Mijn werk kenmerkt zich door dikke lagen verf op groot formaat doek, pasteus opgebracht met paletmes, vingers en schrapers. Inspiratie komt vooral uit de natuur en mensen. Ik geef al jaren schilder/tekenlessen in mijn Atelier47 en verzorg samen met mijn zus Antoinet gecombineerde schilder/ beeldhouweken in Frankrijk. De schilder/beeldhouwweek is van zondag 23 juni - zaterdag 29 juni of zondag 30 juni - zaterdag 6 juli . Prijs is €635 per persoon op basis van 2 personen op een kamer. Inclusief vol pension,zelfs wijn bij het diner, drinken, fruit en lekkers tussendoor gedurende de hele       dag, bedlinnen en handdoeken en begeleiding van de docent. 
    Het ruimtelijk werken met steen is mijn passie waarin ik mijn hart en ziel kwijt kan. Beeldhouwen betekent voor mij ook ruimte maken in mijn hoofd. Door het hakken en het bezig zijn met de steen, raakt mijn hoofd leeg en beland ik in het hier en nu, los van alle dagelijkse beslommeringen. De natuur, de mens en de onderlinge betrekkingen zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Ik ben al jaren een zelfstandig kunstenaar/beeldhouwer, werk in opdracht en maak vrij werk. Ik ben de gelukkige eigenaar van atelier en beeldentuin Ruimte in beeld, in Nuenen. Daar geef ik veel beeldhouwles aan beginners en gevorderden. Het begeleiden van mensen in hun creatief proces en het ontdekken van hun mogelijkheden is voor mij telkens weer de uitdaging. Samen met mijn zus Leonie Dekker organiseer ik ook workshops voor bedrijven, familie en vriendengroepen, als ook de         zomerschool voor beeldhouwen en schilderen in Frankrijk.