Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Gegevens Als trainer gebruik ik deze interactieve techniek al 20 jaar om mensen bewust te maken van hun onvermoede krachten. Wat mij er vooral in aanspreekt is de eenvoud waarmee je inzichten verwerft, het speelse karakter van de techniek en de klemtoon op de kracht van het non verbale. Zin gekregen in een ontdekkingsreis naar je communicatieve kracht? Dan heet ik je welkom in het prachtige kader van het centrum Milonga in Le Coq Banni, Jeantes op 29, 30, 31 maart en 1 april 2017. Je betaalt 397 euro en krijgt daarvoor een heerlijk bed (2-persoonskamers), uitgebreide en lekkere maaltijden en een landelijke en rustgevende omgeving. We starten op woensdag 29 maart om 16u. Na de ontvangst met koffie of thee waarbij je de tijd krijgt om je kamer uit te zoeken en je te installeren gaan we direct van start met de kennismakings- en introductiesessie. We werken twee volle dagen samen tot aan de lunch op zaterdag 1 april 2017. Graag aanmelden en inschrijven voor 15 maart 2017 t.a.v. Ann Baeyens via e-mail abaeyens@telenet.be en betalen op rekeningnummer IBAN BE 31 8902 4412 2355 - BIC VDSPBE91 met de vermelding  ‘POWER THEATRE”  maart 2017 en je naam. Wil je meer weten over mijn andere activiteiten, dan kan je terecht op www.wakeupandmove.eu 
Gedurende drie volle dagen laat ik je in een kleine groep kennismaken met de techniek van het ‘Theater van de onderdrukten’ zoals die ontwikkeld werd door de Braziliaanse theatermaker AUGUSTO BOAL. Dit ‘POWER THEATRE’ brengt alle deelnemers (SPECT- ACTORS) op een speelse manier in contact met het mechanisme waarmee ze zichzelf onderdrukken. Door bewustwording van de eigen krachten helpt deze techniek je effectief om voor jezelf op te komen. Je ‘speelt je vrij’ en geniet van alle verrassende mogelijkheden die je bij het oberveren en het zelf spelen ontdekt. Voor deelname heb je geen voorkennis of spelervaring nodig. Laat je meenemen in een opeenvolging van oefeningen die je lichaam wakker maken en je innerlijke kind doen ontwaken. Je pakt de situaties waarin je verandering wil brengen aan en ontdekt tot je verbazing hoe leuk dat proces is.
Power Theatre                ‘In theatre we see and hear, there fore we understand (...)                                  Knowledge is gained through the senses, not through reason ‘ (Augusto Boal)
Milonga, dé plek om te ont-moeten.....
Site menu
Milonga, dé plek om te ont-moeten
Gedurende drie volle dagen laat ik je in een kleine groep kennismaken met de techniek van het ‘Theater van de onderdrukten’ zoals die ontwikkeld werd door de Braziliaanse theatermaker AUGUSTO BOAL. Dit ‘POWER THEATRE’ brengt alle deelnemers (SPECT-ACTORS) op een speelse manier in contact met het mechanisme waarmee ze zichzelf onderdrukken. Door bewustwording van de eigen krachten helpt deze techniek je effectief om voor jezelf op te komen. Je ‘speelt je vrij’ en geniet van alle verrassende mogelijkheden die je bij het observeren en het zelf spelen ontdekt. Voor deelname heb je geen voorkennis of spelervaring nodig. Laat je meenemen in een opeenvolging van oefeningen die je lichaam wakker maken en je innerlijke kind doen ontwaken. Je pakt de situaties waarin je verandering wil brengen aan en ontdekt tot je verbazing hoe leuk dat proces is.  
Als trainer gebruik ik deze interactieve techniek al 20 jaar om mensen bewust te maken van hun onvermoede krachten. Wat mij er vooral in aanspreekt is de eenvoud waarmee je inzichten verwerft, het speelse karakter van de techniek en de klemtoon op de kracht van het non verbale. Zin gekregen in een ontdekkingsreis naar je communicatieve kracht? Dan heet ik je welkom in het prachtige kader van het centrum Milonga in Le Coq Banni, Jeantes op 29,30, 31 maart en 1 april. Je betaalt 397 euro en krijgt daarvoor een heerlijk bed (2-persoonskamers), uitgebreide en lekkere maaltijden en een rustgevende omgeving. We starten op woensdag 29 maart om 16u. Na de ontvangst met koffie of thee en je de tijd krijgt om je te installeren gaan we direct van start met de kenismakings- en introductiesessie. We werken twee volle dagen samen tot aan de lunch op zaterdag 1 april 2017. Graag aanmelden en inschrijven voor 15 maart 2017 t.a.v. Ann Baeyens via e-mail abaeyens@telenet.be en betalen op rek.nr. IBAN BE 31 8902 4412 2355 - BIC VDSPBE91 met de vermelding  ‘POWER THEATRE”  maart 2017 en je naam. Wil je meer weten over mijn andere activiteiten, dan kan je terecht op www.wakeupandmove.eu. 
POWER THEATRE