Milonga, dé plek om te ont-moeten....
Omgeving
    Verscheidenheid
        Het landschap met zijn heuvels en dalen ligt in       de uitlopers van de Ardennen, de Thiërache in Picardie.     Kleine weilanden begrensd door bomen en bossen, oude   boerderijen, rivierdalen en sfeervolle dorpjes. Interessant zijn de gefortificeerde kerken, en dan vooral in Jeantes, met prachtige glas-in-lood ramen en schilderijen van de Nederlander Charles Eyck.      
         Kerken en champagne
Grotere steden in de buurt zijn Hirson en Charleville-Mézières. Iets verder Laon en Reims. De kathedraal van Reims is onder andere beroemd om de prachtige glas-in-lood ramen van Chagall. Reims is het centrum van de Champagne.
                  Om de hoek
  In de naaste omgeving zijn er diverse mogelijkheden om actief te     zijn, zoals zwemmen in Hirson (zwembad) of Signy-le-Petit (meertje).       In Hirson kun je kanovaren. Voor paardrijden kun je terecht in         Laurembert. De bossen zijn uitermate geschikt voor mountain-           bikers; wie wil boogschieten kan dit op Milonga doen en             voor de tennissers is er een tennisbaan in Bucilly.                         Kijk met name eens op de startpagina                           Thierache. Die geeft veel informatie                              over allerlei interessante opties!
Wielrennen Mark
Interessante websites over de omgeving zijn:
Wielrennen Mark Wielrennen Mark Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen Omgeving
Milonga, dé plek om te ont-moeten...
Omgeving
Interessante websites:
Wielrennen Mark Wielrennen Mark Wielrennen Mark Site menu
    Verscheidenheid
 Het landschap met zijn heuvels en dalen ligt in de uitlopers van de Ardennen,  de Thiërache in Picardie. Kleine weilanden begrensd  door bomen en bossen, oude boerderijen,  rivierdalen en sfeervolle dorpjes. Interessant zijn de gefortificeerde kerken, en dan vooral in Jeantes, met prachtige  glas-in-lood ramen en  schilderijen van de Nederlander Charles Eyck.      
         Kerken en champagne
   Grotere steden in de buurt zijn Hirson en Charleville-Mézières.    Iets verder Laon en Reims. De kathedraal van Reims is onder    andere beroemd om de prachtige glas-in-lood ramen van Chagall.    Reims is het centrum van de Champagne.
                  Om de hoek
    In de naaste omgeving zijn er diverse mogelijkheden om actief te zijn,      zoals zwemmen in Hirson (zwembad) of Signy-le-Petit (meertje). In      Hirson kun je kanovaren.       Voor paardrijden kun je terecht in Laurembert. De bossen zijn      uitermate geschikt voor mountainbikers; wie wil boogschieten kan dit      op Milonga doen en voor de tennissers is er een tennisbaan in Bucilly.