Milonga, dé plek om te ont-moeten....
Lekker Schrijven
Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
De hele dag ongestoord schrijven met mensen in de buurt die je begrijpen. Rust. Ervaringen kunnen uitwisselen.  Zet een groep schrijvers bij elkaar en er is inspiratie, verbondenheid en motivatie. Tijdens de Schrijf3/5/7daagse kun je in alle rust aan je eigen manuscript werken en individuele begeleiding krijgen van een schrijfcoach. Je schrijft in afzondering of gezellig samen, in de prachtige tuin of behaaglijk binnen. Niets is verplicht, alles mag!
In Milonga komen sinds 2009 twee keer per jaar enthousiaste schrijvers bij elkaar om te schrijven. De rust en de inspirerende omgeving lenen zich bij uitstek om je volledig te concentreren op je verhaal of roman. Het gebouw en de tuin zijn zeer ruim en het aantal deelnemers is beperkt, zodat iedereen de rust en tuimte kan vinden om zich te focussen  op zijn verhaal. Het is altijd mogelijk om met de schrijfcoach over je verhaal te praten, te brainstormen of feedback te krijgen op teksten.  Alles naar eigen behoefte, als je maar tot schrijven komt!
Inzoomen op je eigen teksten en de specifieke vragen die je daarbij hebt, kan tijdens de coachingsgesprekken waarin je feedback krijgt op je werk. Ook kun je die gesprekken gebruiken om te sparren over je verhaalidee, je synopsis strak te trekken, je personages uit te diepen of gerichte schrijftechnische vragen te stellen. Door de beperkte groepsgrootte is persoonlijke aandacht gegarandeerd. De avonden zijn er om nog meer te schrijven, voor wandelingen, om te ontspannen in de gemeenschappelijke leefruimte of bij het kampvuur. En natuurlijk om met andere schrijfgekken te  praten over je passie.
De eerstvolgende Schrijf3/5/7daagse is van zondag 22 t/m 29 april 2018. VOL. Je kunt mailen om op de reservelijst geplaatst te worden. In het najaar gaan we voor de 20e keer! En wel van 16 - 23 september 2018. Inge de Bie ontvangt je graag op deze fantastische plek! Kijk voor meer informatie op www.lekkerschrijven.com of stuur een e-mail naar info@lekkerschrijven.com
Milonga, dé plek om te ont-moeten
Lekker Schrijven
De hele dag ongestoord schrijven met mensen in de buurt die je begrijpen. Rust. Ervaringen uitwisselen. Zet een groep schrijvers bij elkaar en er is inspiratie, verbondenheid en motivatie. Tijdens de schrijf 3/5/7daagse kun je in alle rust aan je eigen manuscript werken en individuele begeleiding krijgen van een schrijfcoach. Je werkt in afzondering of juist gezellig samen, in de prachtige tuin of behaaglijk binnen. Niets is verplicht, alles mag! Inzoomen op je eigen teksten en de specifieke vragen die je daarbij hebt, kan tijdens de coachingsgesprekken waarin je feedback krijgt op je werk. Ook kun je die gesprekken gebruiken om te sparren over je verhaalidee, je synopsis strak te trekken, je personages uit te diepen of gerichte schrijftechnische vragen te stellen. Door de beperkte groepsgrootte is persoonlijke aandacht gegarandeerd. De avonden zijn er om nog  meer te schrijven, voor wandelingen om te ontspannen in de gemeenschappelijke leefruimte of bij het kampvuur. En natuurlijk om met andere schrijfgekken te praten over je passie.  Hier in Milonga komen sinds 2009 enthousiaste schrijvers bij elkaar om te schrijven. Het is altijd mogelijk om met de schrijcoach over je verhaal te praten, te brainstormen of feedback te krijgen op je teksten. In 2018 is de voorjaars 3/5/7 daagse van zondag 22 t/m 29 april. VOL Je kunt mailen om op de reservelijst geplaatst te worden. In het najaar gaan we voor de 20e keer! En wel van 16-23 september. Inge ontvangt je graag op deze fantastische plek! Kijk voor meer informatie op www.lekkerschrijven.com.  of stuur een e-mail naar info@lekkerschrijven.com
Site menu