Milonga, dé plek om te ont-moeten
Lekker Schrijven
Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Zet een groep schrijvers bij elkaar en er is inspiratie, verbondenheid, motivatie en gezelligheid. Tijdens de Lekker Schrijven 3/5/7daagse werk je naar eigen behoefte aan je eigen verhaal of aan opdrachten en kun je individueel sparren met de schrijfcoach. Je schrijft in afzondering of juist gezellig samen. In de prachtige tuin of behaaglijk binnen, maar één ding is zeker: er worden schrijfmeters gemaakt! En na een dag hard werken is het zalig om tijdens een wandeling of bij het kampvuur te ontspannen. Of je schrijft gewoon verder natuurlijk!
In Milonga komen sinds 2009 twee keer per jaar enthousiaste schrijvers bij elkaar om te schrijven. Als je puur komt om schrijfmeters te maken, kun je de hele dag doorwerken in een van de schrijfruimtes of in de tuin. De rust en de inspirerende omgeving lenen zich bij uitstek om je volledig te concentreren op je verhaal of roman. Je kunt je terugtrekken en alleen tevoorschijn komen voor de smakelijke maaltijden. Het is altijd mogelijk om met de schrijfcoach over je verhaal te praten. Alles naar eigen behoefte, als je maar tot schrijven komt!
Inzoomen op je eigen teksten en de specifieke vragen die je daarbij hebt, kan tijdens de coachingsgesprekken waarin je feedback krijgt op je werk. Ook kun je die gesprekken gebruiken om te sparren over je verhaalidee, je synopsis strak te trekken, je personages uit te diepen of gerichte schrijftechnische vragen te stellen. Beginnende schrijvers worden de eerste drie dagen op weg geholpen. Er is onder meer aandacht voor perspectief, dialoog, verhaalopbouw, interpunctie en personages. Ook worden schrijfoefeningen aangeboden die soms gekoppeld zijn aan een mooi uitstapje. Verhalen/opdrachten kunnen individueel of in kleine groepjes worden besproken.
De Lekker Schrijven 3/5/7daagse is van zondag 14 t/m zondag 21 mei 2017. En in de nazomer gaan we van zondag 10 t/m zondag 17 september 2017. Inge de Bie begroet je graag op deze fantastische plek! Voor meer informatie kun je terecht op www.lekkerschrijven.com of stuur even een mail naar info@lekkerschrijven.com
Milonga, dé plek om te ont-moeten
Lekker Schrijven
Zet een groep schrijvers bij elkaar en er is inspiratie, verbondenheid, motivatie en gezelligheid. Tijdens de schrijf 3/5/7daagse kun je voor jezelf schrijven, sparren met een schrijfcoach, workshops volgen, werken aan eigen verhalen of aan motiverende schrijfopdrachten. Je werkt in afzondering of juist gezellig samen, maar één ding is zeker: er worden schrijfmeters gemaakt! En na een dag schrijven is het heerlijk om tijdens een wandeling en bij het kampvuur te ontspannen en na te praten over het schrijven. Inzoomen op je eigen teksten en de specifieke vragen die je daarbij hebt, kan tijdens de coachingsgesprekken waarin je feedback krijgt op je werk. Ook kun je die gesprekken gebruiken om te sparren over je verhaalidee, je synopsis strak te trekken, je personages uit te diepen of gerichte schrijftechnische vragen te stellen. Beginnende schrijvers worden de eerste drie dagen op weg geholpen. Er is onder meer aandacht voor perspectief, dialoog, verhaalopbouw, interpunctie en personages. Hier in Milonga komen sinds 2009 enthousiaste schrijvers bij elkaar om lekker te schrijven, zelfstandig, of onder begeleiding van een schrijfcoach. De docent is Inge de Bie, publicerend auteur en schrijfdocent. In 2017 is de voorjaars 3/5/7 daagse van zondag 14 mei t/m zondag 21 mei. (bijna vol, maar mail naar info@lekkerschrijven.com om mogelijkheden te bespreken). In het najaar gaan we van zondag 10 t/m zondag 17 september. Inge begroet je graag op deze tastische plek! Kijk voor meer informatie op www.lekkerschrijven.com. 
Site menu