Milonga, dé plek om te ont-moeten
Creatieve Healingweek
Na een succesvolle week vorig jaar, ook dit jaar de Creatieve Healing week ‘Wijzer Worden’. We leven in een tijd waarin er veel aan de orde is, zowel om ons heen als in onszelf. Het kan zijn dat je problemen hebt met je gezondheid, iemand hebt verloren of je je allerlei dingen afvraagt omtrent bewustwording en aardse spiritualiteit. De waarde van eenvoudige tools, die ik zelf gebruik om me goed staande te houden, ervaar ik als buitengewoon heilzaam en wil die graag doorgeven. Inzichten opdoen en ervaren hoe je met dingen om kunt gaan, brengt je verder op de weg die je gaat.
De week is voor iedereen die geïnteresseerd is. Ik reik je instrumenten aan om steeds opnieuw vanuit je kracht je leven vorm te geven. We zullen onder andere kennismaken en werken met meditatie, het Latifa-gebed, het violette vuur, kaartensets en er is ruimte om op al je vragen een antwoord te vinden. We zullen ook gebruik maken van creatieve vormen. Daarbij kun je denken aan speksteen, klei en schilderen in acryl. We zullen op een ontspannen en lichte manier, waarin humor een belangrijke rol speelt, voldaan, wijzer en met een belangrijke levens-tool-box huiswaarts keren.  
We verblijven op Milonga. Het is een bijzondere plek om te zijn. Er is een fijne binnenruimte en een bijzondere tuin, waar we gebruik van mogen maken. De ongelooflijke gastvrijheid van Marianne en Fons geeft je een groot gevoel van welkom! Kortom een ideale plek om een week heerlijk tot rust te komen en te verblijven. De cursusprijs is €635,- en is inclusief verblijfkosten (op basis van een 2p kamer), maaltijden, (niet-alcoholische) drankjes, koffie, thee en heerlijke tussendoortjes. Ook een wijntje bij het avondeten zit al bij de prijs in. Rond de zomervakantie organiseer ik een informatiemiddag bij mij thuis voor vragen en eventuele meerijdmogelijkheden. Na aanmelding ontvang je daarover te zijner tijd nog bericht. 
Ik heb een eigen praktijk in reading, healing en Sensi. Daarnaast werk ik als beeldend kunstenaar en docente. Ik geef aan allerlei verschillende groepen workshops. Ook maak ik grafmonumenten.en ben meditatie-docent.  Voor meer informatie, kun je terecht op www.OYA-Art.nl Heb je vragen, neem gerust contact met mij op!   Ik verheug me op een leerzame en gezellige week!                                    Carla van Olst
Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Milonga, dé plek om te ont-moeten...
Creatieve Healing
.
Site menu