Milonga, dé plek om te ont-moeten....
Creatieve Healingweek
Zondag 12 augustus tot zaterdag 18 augustus 2018 geef ik op Milonga weer een bijzondere creatieve healingweek! De waarde van eenvoudige tools om de uitdagingen des levens aan te gaan, ervaar ikzelf als van onschatbare waarde. Daarom geef ik dat ook heel graag door. Inzicht in de kracht van wat jezelf creërt, hoe ervaringen energetisch werken en hoe we daar mee om kunnen gaan. Voor wie wil, beginnen we met wat praktische theorie om daar vervolgens met creatieve vormen mee aan de slag te gaan. Schilderen met acryl, werken met speksteen en/of met klei, pasteltekenen, collage’s maken. Je kunt ook na de meditatie gaan beeldhouwen. Er is veel vrijheid binnen veel mogelijkheden. Een heerlijke week, waarin ik je in liefde begeleid en we weer heerlijk worden verzorgd!
Ik werk als beeldend kunstenaar en docente. Naast het werken in opdracht, exposeer ik, geef aan allerlei verschillende groepen workshops en maak ik grafmonumenten. Daarnaast heb ik een eigen praktijk in reading, healing en Sensi en ben ik meditatie-docent.
De cursusprijs is €650,- en is inclusief verblijfkosten (op basis van een 2p kamer), maaltijden en tussendoortjes. Gebruik van materiaal verrekenen we apart, waarbij er van alles aanwezig is. Als je wilt beeldhouwen neem je je eigen steen mee. Een 1p kamer kost €780,- en is op basis van beschikbaarheid.   Voor meer informatie: Carla van Olst,  carla@oya-art.nl en www.OYA-Art.nl 
Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Milonga, dé plek om te ont-moeten...
Creatieve Healing 
Site menu
Zondag 12 augustus tot zaterdag 18 augustus 2018 geef ik op Milonga weer een bijzondere creatieve healingweek! De waarde van eenvoudige tools om de uitdagingen des levens aan te gaan ervaar ikzelf als van onschatbare waarde. Daarom geef ik ze heel graag door. Inzicht in de kracht van wat jezelf creërt, hoe ervaringen energetisch werken en hoe we daar mee om kunnen gaan. Voor wie wil, beginnen we met praktische theorie om daar vervolgens met creatieve vormen mee aan de slag te gaan. Schilderen met acryl, werken met speksteen en/of met klei, pasteltekenen, collage’s maken. Je kunt ook na de meditatie gaan beeldhouwen. Er is veel vrijheid binnen veel mogelijkheden. Een heerlijke week, waarin ik je in liefde begeleid en we weer heerlijk worden verzorgd!
     Ik werk als beeldend kunstenaar en docente. Naast het werken in opdracht exposeer ik, geef aan allerlei verschillende groepen workshops en maak ik grafmonumenten. Daarnaast heb ik een eigen praktijk in reading, healing en Sensi en ben ik meditatie-docent. De cursuprijs is €650 en is inclusief verblijfkosten,maaltijden en tussen doortjes. Gebruik van materiaal verrekenen we apart, waarbij er van alles aanwezig is. Als je wilt beeldhouwen neem je je eigen steen mee. Een 1p kamer kost €780 en is op basis van beschikbaarheid. Voor informatie: Carla van Olst     carla@oya-art.nl      www.oya-art.nl