Milonga, dé plek om te ont-moeten
Biodanza
José en Tjeerd laten je in de week van 30 juli t/m 5 augustus elke dag genieten van twee (2!) Biodanza sessies, die er stuk voor stuk op gericht zijn om je de diepte van jouw leven, jouw gevoel en jouw warmte te laten ervaren. Een week verdiepen dus! Omdat we elke dag dansen zullen er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, door ons geen extra workshops worden ver- zorgd. Dat betekent dat er ook tijd beschikbaar is om samen iets leuks te doen, of juist even je eigen stilte op te zoeken.
Natuurlijk zijn er vuurplaatsen en kunnen we samen bij het kampvuur liedjes zingen. Biodanza doen we zoveel mogelijk buiten op het gras, in contact met de natuur. We hebben allebei de specialisatie Biodanza in de natuur gedaan. Mocht het slecht weer zijn dan dansen we in de prachtige zaal.
Deze week is geheel verzorgd, je hoeft niet af te wassen, geen toiletten te poetsen of douches te soppen. Je slaapt samen met iemand op een ruime 2-persoons kamer. Mocht je alleen op een kamer willen dan kan dat natuurlijk ook, extra kosten hiervoor zijn €130. De kosten zijn €660 bij betaling voor 1 maart. Daarna betaal je €710.                       Voor meer informatie: www.levenslicht.net  
Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Milonga, dé plek om te ont-moeten
Biodanza
José en Tjeerd laten je in de week van 30 juli t/m 5 augustus elke dag genieten van twee Biodanza sessies, die er stuk voor stuk op gericht zijn om je de diepte van jouw leven, jouw gevoel en jouw warmte te laten ervaren. Een week verdiepen dus! Omdat we elke dag dansen zullen er, in tegensteling tot voorgaande jaren, door ons geen extra workshops worden verzorgd. Dat betekent dat er ook tijd beschikbaar is om samen iets leuks te doen, of juist even je eigen stilte op te zoeken.
Natuurlijk zijn er vuurplaatsen en kunnen we samen bij het kampvuur liedjes zingen. Biodanza doen we zoveel mogelijk buiten op het gras, in contact met de natuur. We hebben allebei de specialisatie Biodanza in de natuur gedaan. Mocht er slecht weer zijn dan dansen we in de prachtige zaal.
Deze week is geheel verzorgd, je hoeft niet af te wassen, geen toiletten te poetsen of douches te soppen. Je slaapt samen met iemand op een ruime 2-persoons kamer. Extra te betalen voor een 1p kamer €130. De kosten zijn €660 voor 1 maart. Daarna betaal je €710. Voor meer informatie: www.levenslicht.net  
Site menu