Milonga, dé plek om te ont-moeten....
Biodanza
José en Tjeerd laten je in de week van 4 t/m 11 augustus elke dag genieten van twee (2!) Biodanza sessies, die er stuk voor stuk op gericht zijn om je de diepte van jouw leven, jouw gevoel en jouw warmte te laten ervaren. Een week verdiepen dus! Er is dus veel tijd beschikbaar om samen iets leuks te doen, of iets voor jezelf te doen. Verder organiseren wij graag nog een stiltewandeling, en samen mantra’s en krachtliederen zingen.
Natuurlijk zijn er vuurplaatsen en kunnen we samen bij het kampvuur liedjes zingen. Biodanza doen we zoveel mogelijk buiten op het gras, in contact met de natuur. Mocht het slecht weer zijn dan dansen we in de prachtige zaal. We hebben allebei de specialisatie Biodanza in de natuur gedaan.
Deze week is geheel verzorgd, je hoeft niet af te wassen, geen toiletten te poetsen of douches te soppen. Je slaapt samen met iemand op een ruime 2-persoons kamer. Mocht je alleen op een kamer willen dan kan dat natuurlijk ook, extra kosten hiervoor zijn €150. De kosten zijn €680 bij betaling voor 1 maart. Daarna betaal je €730.                       Voor meer informatie: www.levenslicht.net  
Home Foto's Agenda Contact Cursusleiders Faciliteiten Omgeving Programma's Prijzen
Milonga, dé plek om te ont-moeten
Biodanza
José en Tjeerd laten je in de week van 4 t/m 11 augustus elke dag genieten van twee Biodanza sessies, die er stuk voor stuk op gericht zijn om je de diepte van jouw leven, jouw gevoel en jouw warmte te laten ervaren. Een week verdiepen dus! Er is dus ook tijd beschikbaar om samen iets leuks te doen, of iets voor jezelf te doen. Verder organiseren wij graag nog een stiltewandeling,  en samen mantra’s en krachtliederen zingen.
Natuurlijk zijn er vuurplaatsen en kunnen we samen bij het kampvuur liedjes zingen. Biodanza doen we zoveel mogelijk buiten op het gras, in contact met de natuur. Mocht er slecht weer zijn dan dansen we in de prachtige zaal. We hebben allebei de specialisatie Biodanza in de natuur gedaan.
Deze week is geheel verzorgd, je hoeft niet af te wassen, geen toiletten te poetsen of douches te soppen. Je slaapt samen met iemand op een ruime 2-persoons kamer. Extra te betalen voor een 1p kamer €150. De kosten zijn €680 voor 1 maart. Daarna betaal je €730.      Voor meer informatie: www.levenslicht.net  
Site menu